Vikendice na Zlatiboru

 

Vikendice na Zlatiboru - Najveća ponuda vikendicakuća i vila na Zlatiboru. U poslednje vreme smo se aktivno posvetili izdavanju navedenih objekata, kako bismo našim gostima približili sve lepote Zlatibora, a isto tako i privatnosti kakvu ti objekti pružaju.

Nekada davno na Zlatiboru niste mogli pronaći apartmane u centru, smeštaje u velikim zgradama kao što danas postoji, već su se izdavale manje kuće i vikendice. U tom duhu smo i mi nastavili da obnavljamo te navike i da podržavamo kako urbani, tako i ruralni turizam na Zlatiboru.

Za naše goste pažljivo biramo najlepše vikendicekuće i vile, koje su potpuno opremljene i udobne za boravak na duže periode. Neke od njih čak poseduju privatne spa centrebazene, sobe za zabave (pikado, bilijar, društvene igre itd.). Neretko su svi ti objekti nastali tako što su stare kuće renovirane ili su napravljene potpuno nove uz poštovanje svih pravila gradnje takvih objekata. Najčešće su sve nastale u kombinaciji drvo-kamen, što planinsku atmosferu još dodatno upotpunjuje.

Za one koji se bave zimskim sportovima, obezbedili smo nekoliko vikendica koje se nalaze na Torniku, nedaleko od ski staze. Ski centar „Tornik" nalazi se na nadmorskoj visini od 1.110 - 1.490m, 9 km od turističkog centra Zlatibor. Ukupan kapacitet skijališta je oko 5.400 skijaša na sat. Ski centar Tornik opremljen je sa šestosednom žičarom, kapaciteta 3.000 skijaša na sat, dva ski lifta tipa ”sidro”, ukupnog kapaciteta 2.400 skijaša na sat. Četri staze, Čigota, Tornik, Ribnica i Zmajevac pokrivene su sistemom za veštačko osnežavanje, tako da ovaj ski centar više ne zavisi od vremenskih uslova.

U Srbiji postoje mnoge planine čija lepota oduzima dah, a jedna od takvih je svakako i planina Zlatibor. Čist planinski vazduh, prirodne lepote, skijaške staze kao i veliki broj drugih sadržaja koje ova planina nudi, čini smeštaj na Zlatiboru veoma atraktivnim kako u letnjem, tako i u zimskom periodu. Tokom cele godine apartmani i vikendice na Zlatiboru imaju veliku popunjenost smeštajnih kapaciteta, što nam govori da postoji veliko interesovanje za odmor na ovoj planini. Ukoliko je privatni smestaj Zlatibor jedna od vaših opcija za odmor, pogledajte našu kompletnu ponudu za iznajmljivanje vikendice, apartmana na Zlatiboru.

Detalje o svim vikendicama pogledajte OVDE (kliknite na link).