Apartmani Zlatibor Nova Godina 2022

Apartmani Zlatibor Nova godina 2022 – najveći izbor apartmana i vikendica za sve one koji žele da novogodišnju noć provedu na najlepšoj planini u Srbiji. Velika ponuda smeštaja za svačiji džep, a i ukus. Kod nas možete izabrati jako lukszne apartmane, vikendice sa kaminom, pa sve do manjih studio apartmana za dve osobe. Nesumnjivo ćete naći idealan smeštaj bez obzira koje je vaša primarna opcija. Može biti centar Zlatibora, izlasci u kafiće i restorane, razna druga dešavanja na trgu ili miran deo planine, gde ćete uživati u miru i planinskoj idili. Jako povoljne cene, uz garantovani kvalitet.

Za Vas izdvajamo sledeće smeštaje, apartmane i vikendice, pogledajte kompletnu ponudu ---> OVDE

Doček Nove godine na Zlatiboru je proverena i sigurna opcija kada je pitanju odličan provod za novogodišnje praznike. Baš zato smo pripremili jako veliki izbor za Vas. Ove godine su cene apartmana na Zlatiboru drastično opale, nakon posledica COVID virusa, pa je baš sada idealna prilika da prođete povoljno i da se odlično zabavite. 

Pored sadržaja koje poseduju naši smeštaji, za Vas je spremljen odličan provod na raznim mestima širom Zlatibora, kao i dešavanja na trgu pokraj jezera.

Novogodišnji program na Kraljevom trgu

31.12.2021. (od 21:00) - Vesna Zmijanac, Alen Islamović (ex Divlje jagode i Bijelo dugme)

01.01.2022. (od 21:00) - Senidah

02.01.2022. (od 21:00) - Parni valjak

Očekujemo Vas na Zlatiboru da doživimo ovu prazničnu idilu zajedno. Već dugo se čekalo na ovakvu proslavu Nove Godine, jer smo skoro dve godini bili zatvoreni u svojim kućama. igurni smo da je Zlatibor idealno mesto na kome ćete ispratiti staru i dočekati novu godinu. I ne samo tada. Tokom čitave godine planina nudi odlične sadržaje i zanimljive atrakcije, tako da u bilo kom periodu na našoj stranici možete pronaći veliki izbor apartmana na Zlatiboru i provesti svoj odmor na najbolji mogući način. 

 

Potrudićemo se da budemo odlični domaćini u ovoj Novoj Godini 2022!